Ugur src sizi belgeli meslek sahibi yapar.

Blog

ÜDY (ÜST DÜZEY YÖNETİCİ) BELGESİ NEDİR ?

ÜDY BELGESİ NEDİR ?

ÜDY belgesi, Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet göstermekte olan bir gerçek kişiliği temsil ederek ve bunların tamamını sevk ve idare ederek sürekli ve aynı zamanda etkin bir şekilde yöneten yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür, genel koordinatör, genel sekreter ve benzeri pozisyonda veya bu unvanlarla istihdam edilen kişileri ifade eder.

Üst düzey yönetici belgesini lise ve üstü mezunu olanlar alabilirler aynı zamanda faaliyet alanı insan ve eşya taşımacılığı olan firmalarda çalışırlar. Yönetici olan personeller aşağıdaki unvanlara sahip olurlar. Bu unvanlar ise şu şekildedir;

Üst Düzey Yönetici (ÜDY): Bu Yönetmelik kapsamında faaliyet halinde olan bir gerçek kişiliği temsil eden veya bunların tamamını fiilen sevk ve idare ederek sürekli ve etkin bir şekilde yöneten yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyesi, genel müdür, genel koordinatör, genel sekreter ve benzeri konumdaki veya bu unvanlarla istihdam edilen kişileri ifade eder. Bunun gibi unvanlarla çalışanların ÜDY 1, ÜDY 2, ÜDY 3 Veya ÜDY 4 belgesi almaları mecburidir.

Üst Düzey Yönetici Belgesi Çeşitleri Şunlardır;

ÜDY1 Belgesi: Uluslararası Yolcu Taşımacılığı

ÜDY2 Belgesi: Yurt İçi Yolcu Taşımacılığı

ÜDY3 Belgesi: Uluslararası Eşya-Kargo Taşımacılığı

ÜDY4 Belgesi: Yurt İçi Eşya-Kargo Taşımacılığı

ÜDY MESLEKİ EĞİTİM SÜRELERİ ;

ÜDY1 Belgesi: Uluslararası Yolcu Taşımacılığı =95 SAAT

ÜDY2 Belgesi: Yurt İçi Yolcu Taşımacılığı =84 SAAT

ÜDY3 Belgesi: Uluslararası Eşya-Kargo Taşımacılığı =104 SAAT

ÜDY4 Belgesi: Yurt İçi Eşya-Kargo Taşımacılığı =85 SAAT

Konyada ÜDY 1 , ÜDY 2, ÜDY 3 , ÜDY 4 eğitimi kursları veren Uğur Eğitim kurumları, eğitim süreciniz boyunca geçirecek olduğunuz her dakikayı en etkili şekilde değerlendirmenizde ve daha verimli çalışmanızda yardımcı olur. Sizlerde bu sayede üst düzey yönetici belgenizi huzurlu bir atmosferde almış olursunuz..

ÜDY BELGESİ ALABİLMENİZ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR İSE ;

* 2 adet vesikalık fotoğraf

* 1 adet diploma fotokopi

* 1 adet kimlik fotokopisi

*Sabıka kaydı 

Copyright Uğur Src & Psikoteknik, Konya'da SRC ve Psikoteknik Merkezi.Tüm Hakları Saklıdır.